En handfull

Nu ryms de inte längre i en hand, Cillas små grodor. Alla tre har öppnat ögonen (tik 1 öppnade sina gluggar bara 1 vecka gammal) och verkar öka i vikt som de ska. Cilla är fortfarande duktig med sina små, men tycker det är liiite dålig service här. Maten borde serveras bra mycket snabbare, i större portioner, och gärna fler gånger om dagen om hon fick bestämma. Givetvis skyller hon på att ”hon äter för fyra”. Är man prinsessa så är man. :-)

Idag gläds vi också med Trine Saltnes och hennes Veiron (Noble Art Veni Vidi Vici), som knäledskollats med resultat UA. Härligt med bra knäledsresultat, och kanske extra roligt för att Veiron är storebror till Cillas ungar. :-)

Nya bilder på Gotthardkullen på deras sidor, och några extra här nedan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>