Cillas microvalpar 1 vecka.

En ny dag och en ny vecka. Idag blir Cillas småttingar 1 vecka. Än vågar vi inte ropa hej men självklart hoppas vi att det ska fortsätta gå bra med de små. Cilla månar om sina små, och blir märkbart upprörd och morrar med sin lilla röst så fort hon tror att katten är på väg in i sovrummet. Nöjd med det är jag , eftersom jag inte gillar när han sover i garderoben. :-)

Temat på den här kullen är Gotthard – ett av vårat favoritband där sångaren Steve Lee tragiskt gick bort i oktober 2010. Som en liten hyllning kommer valparna få några av deras låtnamn, vilka har vi inte bestämt än, men vi tror det kommer passa dem perfekt. Valpar efter Cilla och Mr Bean kan inte bli annat än rockiga! :-)

Gotthardkullen har således också fått en egen flik under valpar, och får också börja med att heta Hane, Tik 1, Tik 2. Idag hittar ni första veckobilderna där.

Nu fortsätter vi hålla tummarna för alla våra valpar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>