Vinterkullen 1 vecka

Nu har det gått en vecka sen Partys gräddbakelser föddes, och de går upp i vikt och verkar må prima. Party är en utomordentligt duktig mamma åt sina små, som mestadels är nöjda och tysta. Redan har deras små skära plyten börjat få pigment och snart kommer de se ut som om de käkat blåbär. :-)

Under fliken valpar hittar ni Vinterkullen där valparna fått varsin sida som vi ska försöka uppdatera med veckobilder. Än har de inte fått några namn och får hittills heta Hane 1 & Hane 2. Har du något bra förslag på ett vinterrelaterat namn? :-)

Tröttmössor

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>