I väntans tider och valparna som hittat hem

Hösten och halva vintern har gått, och orken till att uppdatera har inte riktigt funnits, men nu ska jag göra allt för att ändra på det. J

 

I mitten av oktober flyttade charmigaste Cassie till sin nya familj i Östhammar. Hon lyssnar numer till namnet Dixie och verkar ha det alldeles utmärkt bra hos sin familj. (På bilden saknas lill-husse.)

 

Vi ville att Mira skulle växa på sig lite innan flytt, och till henne önskade vi oss en halvfodervärd. Vi hade ingen brådska utan önskade förstås det bästa åt henne också. Vi ville heller inte att hon skulle bli någons “julklapp”, utan vara önskad och efterlängtad.

Således stannade hon längre än vi tänkt, vilket vi inte heller ångrar då hon visadt sig vara en av de häftigaste valpar vi träffat. J

Mira som nu heter Nellie, har flyttat till Örebro och matte Caroline med familj. Efter 1½ vecka håller de fortfarande på att lära känna varann, men vi tror att det här också kommer bli superbra!

Det känns som om vi haft sån tur att hitta bra hem till de valpar vi hittills haft, och jag är SÅ tacksam för det. Fast kanske är det tvärtom dem som hittat oss/våra valpar? J

 

I väntans tider.
Den här veckan väntar vi på smått igen. Både Party och Cilla är dräktiga och väntar smått med några dagars mellanrum.
Det är nervöst och förväntansfullt på en gång. Parningarna är genomtänkta och väldigt önskade, men vi är också medvetna om riskerna som finns. Därav nervositeten.

Party som ska vara först ut, är dräktig med vår favorit-pom Spike, också han particolour. Spike är underbart vacker och har ett superbra temperament. Dessutom är han en hejare på agility och gillar att träna. Det här är en hund man blir GLAD av att träffa! :-)

 

Cilla är parad med Mr Bean. Vi har valt Mr Bean igen på grund av att vi verkligen gillar hans avkommor. Mr Bean är en rolig liten hund som man också blir glad av att träffa, han är en bekymmerslös liten herre som jag tror skulle falla många i smaken om de träffade honom. :-)

Nu håller vi tummarna, gör gärna det ni också!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>